Hier wordt aangewerkt.  Vanwege verlof laat deze pagina nog even op zich wachten. Binnenkort volgt hier meer informatie.

(Kinder-)coaching

Stel je voor… Je vindt een schatkist! Hoe gaaf is dat. Er ligt een enorme bos met sleutels bij. Welke sleutel past op de schatkist? Help! Als coach help ik je bij het vinden van de juiste sleutel. 

Jij bent als volwassene, ouder en/of kind deskundig. Jij bent de sleutel. Als je de sleutel kwijt bent geraakt, of hij hapert, dan starten we bij het begin. Dat is jouw unieke geboorteverhaal. Iedereen heeft er een. Jouw unieke geboorteverhaal vormt de basis voor jouw gedrag en de keuzes die je maakt. Elke dag weer. Het is jouw eigen blauwdruk van de wereld. 

En deze blauwdruk is jouw plattegrond. Jouw navigatiesysteem door het leven.  

Vergelijk het eens met een boom. De wortels groeien in de grond. De ene boom groeit snel en een andere boom heeft meer tijd nodig om te kunnen groeien. Sommige bladeren zijn kleurrijk en puntgaaf, terwijl in dezelfde boom ook bladeren zitten van minder goede kwaliteit. En als je deze dorre bladeren weer kleurrijk en puntgaaf wil hebben, ga je deze bladeren dan oppoetsen of bewerken? Waarschijnlijk niet. Als je het wel probeert, kun je dat vergelijken met een bal die je onder water duwt, hij komt weer omhoog! Er is wezenlijk niks veranderd… 

Daarom starten we bij het begin. Bij de grond en de wortels. Dat is jouw voedingsbodem, jouw blauwdruk, jouw plattegrond, jouw navigatiesysteem! Als je weet wat jouw eigen unieke geboorteverhaal is (voedingsbodem), welke geboortepatronen daar bij horen (gedrag) en welke behoeftes in jouw voedingsbodem verscholen liggen, dan kun je gaan shinen! Je kunt gaan bloeien als jouw behoeften worden gezien. Zo kun je niet-helpend gedrag weer transformeren tot helpend gedrag.
Jouw boom krijgt meer en meer kleurrijke en puntgave bladeren. Wauw!

Graphic design

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Management

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Developing

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet